Inschrijfformulier

De MKV is opgericht om naast de IKV (Industriƫle Kring Vlaardingen) voor de profit sector, de onderlinge samenwerking tussen maatschappelijke ondernemingen en individuele maatschappelijke ondernemers in Vlaardingen te bevorderen. Dit in een tijd waarin de overheid zich terugtrekt op kerntaken en letterlijk ruimte maakt voor anderen.

Zo draagt deze kring bij aan een goed aanbod van voorzieningen leidend tot een slimme en sterke stad waarin een goede samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid, politiek, instellingen en burgers zorgt voor een samenleving waarin voor iedereen plaats is en waaraan iedereen actief kan bijdragen.

Voor deelnemende organisaties of ondernemers is de MKV een samenwerkingsverband waar kennis gehaald of gebracht kan worden en waarmee een ieder de eigen doelen slimmer en effectiever kan bereiken.

Billing Details

Nederland

Jouw bestelling

Product Totaal
Lidmaatschap Maatschappelijke Kring Vlaardingen  × 1 50,00
Subtotaal 50,00
Totaal 50,00
  • Maak uw betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik uw lidmaatschapsnummer als betalingsreferentie. U ontvangt een bevestiging wanneer wij uw betaling hebben ontvangen.