Wes Bijster heeft een EPILEPSIE - samen staan we sterker gedeeld met de groep Maatschappelijke Kring Vlaardingen (MKV).

Beste beheerder.
Ik hoop dat het bericht goedgekeurd kan worden voor plaatsing op de groep. Ik probeer een grotere groep te bereiken voor mensen met epilepsie, die behoefte hebben om hun ervaringen met elkaar te delen.
Mvg. Wes

Epilepsie - samen staan we sterker
De nieuwe praatgroep voor mensen met en zonder epilepsie.

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om met epilepsie om te gaan. En hoe belangrijk het is om mensen in je omgeving te hebben om daar over te praten en je ervaringen mee te delen. Familie en vrienden kunnen er dan wel voor je zijn en hun best doen om je te begrijpen en hulp te bieden. Het komt alleen toch nog te vaak voor dat mensen met epilepsie zich "onbegrepen en alleen" voelen, en met angst leven. Ook niet raar of vreemd want wij voelen wat epilepsie is.

En juist daarom heb ik deze groep opgezet. In eerste instantie natuurlijk voor mensen met epilepsie om op deze manier steun te zoeken en advies te kunnen geven aan andere leden met epilepsie. Te kunnen praten met elkaar over hoe jij omgaat met je epilepsie. Misschien heb je vragen en ervaringen die je liever bespreekt met leden die ook epilepsie hebben en die je beter kunnen begrijpen.

Maar familie en vrienden uit je omgeving zijn ook welkom op deze groep. Zo kunnen zij de ervaringen lezen en meer begrijpen hoe het is om met epilepsie te leven, en wat daar allemaal bij komt kijken. En ook zij zullen misschien wel vragen willen stellen om mensen uit hun omgeving met epilepsie nog beter te kunnen steunen.

Mocht deze groep groot worden dan kunnen we bekijken of er eventueel mogelijkheden zijn om met elkaar iets te organiseren en elkaar beter te leren kennen, als je daar zelf natuurlijke behoefte aan hebt. Ideeën zijn altijd welkom!

Ik hoop dat veel leden met epilepsie zich sterker zullen voelen op deze groep en zich meer begrepen voelen. En dat je directe omgeving jouw de juiste steun kunnen bieden.
Want: samen staan we sterker!

www.facebook.com/groups/235567146980301/
... MeerMinder

Is er iemand die verstand heeft van het opzetten van een crowdfunding actie? Het is voor een andere bus voor stichting Spoetnik. Hun bus is zaterdagnacht uitgebrand. De verzekering dekt dit niet. Ik heb er zelf geen verstand van maar wie kan hen hiermee helpen? ... MeerMinder

Christiaan LaanVia doneeractie.nl kan je een actie opzetten en staat ook hoe en wat je kan doen.

2 dagen geleden

1 Antwoord

Christiaan Laan

Geef reactie op Facebook