De Maatschappelijk Kring Vlaardingen bevordert de samenwerking tussen maatschappelijke en culturele organisaties en ondernemers in Vlaardingen en verbindt daarmee economische, educatieve, sociale en culturele netwerken.

Het bestuur nodigt u in dit kader graag uit voor onze  7e bijeenkomst  op donderdag 31 maart 2016 in de Stadsgehoorzaal, Schiedamseweg 51, 3134BB Vlaardingen.

Onder het motto –  Samen voor een Slimme en Sterke Stad-  is het volgende programma samengesteld:

19.00  Inloop met koffie en thee

19.30   Welkom door voorzitter Roel van Tongeren, plan van aanpak 2016

19.35   Welkom bij  Stadsgehoorzaal

19.45   MKV Journaal door Bronja van Nijk en Frank Stratmann

20.00   De vloer op met

  • Fonds Schiedam Vlaardingen – financieringsmogelijkheden
  • Servicepunt Vrijwilligers Vlaardingen – werken met vrijwilligers, wat betekent dit?
  • Aanloophuis de Groene luiken – 25 jaar werken met vrijwilligers, hoe doe je dat?
  • Kracht in Vlaardingen – welke burgerprojecten zijn er en hoe meld ik me ook aan?

21.30   Afsluiting en borrel

 

Op 31 maart verwelkomen wij u graag tussen 19.00 uur en 19.30 tijdens de inloop. Neem gerust een collega ondernemer mee indien u meent dat het programma voor haar of hem ook interessant kan zijn.

De toegang is gratis en de consumpties worden u aangeboden door de MKV.  Wij zien uw aanmelding graag via een reply van dit bericht tegemoet, zodat wij de catering hierop kunnen afstemmen………en: zonder u is er geen MKV!

Onze volgende netwerkbijeenkomsten zijn op 25 mei, 9 september en 29 november en als u ook een aantrekkelijk aanbod heeft, samenwerking zoekt of in gesprek wilt gaan met het bestuur meldt u zich dan aan via info@mkvlaardingen.nl..

Blijf op de hoogte van de MKV en leer elkaar en de stad beter kennen via onze Website en  Facebook groep, er zijn u al 166 ondernemers voorgegaan!