2CoachMe

Even voorstellen, mijn naam is Wout van Dooren en ben 37 jaar.
Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Vlaardingen en geniet ik erg van het stadsleven. Ik ben gek op sporten en coachen, dit is dan ook wel terug te zien in de grondhouding van 2CoachMe.
Een aantal jaren geleden is mijn passie voor het ondernemen begonnen Naast dat ik de oprichter ben van 2CoachMe ben ik zelf nog werkzaam bij defensie als instructeur en coördinator. Bij verschillende operationele- en opleidingseenheden heb ik veel ervaring opgedaan in de fysieke en mentale grenzen van de mens.
Ik weet zelf hoe het is om te winnen en op het hoogst haalbare niveau te presteren binnen defensie. Ook heb ik ervaren hoe het is om op het ‘scherpst van de snede’ te opereren tijdens missies in het buitenland. Gelukkig weet ik ook hoe het is om in mijn presteren te falen. Dan voel je je even zeer kwetsbaar. Door deze leermomenten ben ik tot het besef gekomen dat falen niet bestaat, al voelt dat in het begin vaak wel zo.
Het motiveert mij om mensen te ondersteunen en te coachen om op een positieve en effectieve manier met hun doel om te gaan.
Met enthousiasme begeleid en help ik mensen met een (uitdagend) doel, de motivatie en gedrevenheid van de mens hierin werkt aanstekelijk voor mij.

Meer info op hun website

2CoachMe

« Terug naar alle deelnemers