Een sterk, sociaal aanbod, maakt de mensen trots op hun stad. Maakt dat mensen er willen wonen en dat bedrijven zich willen vestigen. Vlaardingen loopt over van mensen met ervaring, passie en ideeën.

Bijna 80 partijen uit de sport, cultuur, onderwijs, jeugd, zorg en welzijn, die zich aangesproken voelden als Sociaal Ondernemer, waren aanwezig bij de Kick-Off Samenwerking op dinsdag 18 november om 19.30 uur in De Kroepoekfabriek.
We hebben elkaar nodig in de stad, om zoveel mogelijk activiteiten waar behoefte aan is, trots overeind te houden. Op korte termijn en op de lange termijn.
We moeten ons als stad klaarstomen voor een toekomst waar de grootste inkomstenbron niet de overheid is, maar relevante partners zijn. Goede samenwerking om met elkaar het cultuuraanbod én draagvlak zo goed mogelijk te houden, is noodzakelijk.

Deze groep kan gezien en gebruikt worden als een netwerk, een smoelenboek. Wie doet wat? Wat heb je te bieden en wat heb je nodig? Ideeën delen, concrete voorstellen doen, kom maar op!