Stadslandbouw Van Ruytenburch

Stadslandbouw Van Ruytenburch is een vrijwilligersorganisatie die sinds 2013 In Vlaardingen groenten en bloemen op een gezonde en duurzame wijze verbouwt vanuit een maatschappelijk betrokken visie. Een gedeelte van de oogst levert zij aan maatschappelijke organisaties die hiervan maaltijden en voedsel verstrekken aan hun cliënten. Stadslandbouw draagt bij aan een aantrekkelijke en duurzame stad en biedt zo een groene ontmoetingsplek voor de burgers. Van Ruytenburch heeft een stadsakker op Landgoed Hoogstad, een eigen Kas aan de Hofsingel voor het opkweken van het pootgoed, bereidt maaltijden van de eigen oogst. En heeft twee locaties waar kinderen geleerd wordt om zelf groenten en bloemen te kweken.

Vraag van de organisatie

 

 

Meer info op hun website

Stadslandbouw Van Ruytenburch

« Terug naar alle deelnemers