De Windwijzer

De Windwijzer is een centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening, opgericht door de Protestantse Kerk van Vlaardingen. We zijn een huis waar men terecht kan voor een kop koffie en ontmoeting, een plek waar mensen zich thuis voelen. Ook vinden er veel culturele en maatschappelijke activiteiten plaats. In De Windwijzer kan veel.

Zo zijn er lezingen en debatten en worden gespreksgroepen en cursussen georganiseerd over religieuze en maatschappelijke thema’s. Er zijn toneel- en muziekoptredens, exposities, schrijvers- en filmavonden. Ook zijn er activiteiten voor mensen zonder baan en/of weinig inkomen. Daarnaast verzorgt De Windwijzer maaltijden en is er naast een weggeefwinkel bijvoorbeeld een tweedehands boekenmarkt te vinden. Dit is slechts een greep. De Windwijzer heeft een veelzijdig aanbod waarbij steeds de drie genoemde woorden ‘ontmoeting, bezinning een dienstverlening’ te herkennen zijn.

Bijzonder is het stiltecentrum in De Windwijzer, een kleine plek waar men in alle rust kan mediteren en/of een kaars kan branden.

Meer info op hun website

De Windwijzer

« Terug naar alle deelnemers