Frankelandgroep

Uw eigen leefstijl kunnen voortzetten in een veilige en vertrouwde omgeving. Dat is waar wij dagelijks naar streven! Zowel voor bewoners van onze locaties als voor onze cliënten in de thuissituatie. Onze visie luidt dan ook: ‘Zo gewoon mogelijk’.  De Frankelandgroep biedt senioren in Schiedam en Vlaardingen een uitgebreid aanbod aan zorg en welzijn. Op een van onze vijf locaties of thuis via Thuiszorg Ouderen Frankelandgroep (TOF). De Frankelandgroep streeft in alles naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dat we erin slagen een hoge kwaliteit van zorg te bieden blijkt onder andere uit het feit dat al onze locaties en de TOF het PREZO Gouden keurmerk in de zorg hebben behaald.

Naast thuiszorg en langdurig wonen biedt de Frankelandgroep mogelijkheden voor een kortdurend verblijf, waaronder revalidatieverblijf (herstelzorg), ontlasting van de thuissituatie (respijtzorg) en crisisopvang.

 

Meer info op hun website

Frankelandgroep

« Terug naar alle deelnemers