Stadsgehoorzaal

De Stadsgehoorzaal is het stadspodium van Vlaardingen, een culturele plek voor, maar vooral ook dóór de inwoners van de stad. Het theater bevindt zich nu drie jaar in de pioniersfase en is volop de creatieve mogelijkheden aan het ontdekken, onder andere door meer en maximale samenwerking in de stad, vernieuwend professioneel programma, festivals en door een huis te zijn voor verenigingen.

Congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, besloten voorstellingen of recepties, ook dit kan allemaal in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Van de Grote Zaal en Harmonie tot de Boven, Beneden- en Glazen Foyer, alle ruimtes bieden voor ieder wat wils: van intiem tot groots, van ingetogen tot uitbundig maar altijd sfeervol en karakteristiek.

Meer info op hun website

Stadsgehoorzaal

« Terug naar alle deelnemers