Jazz aan de Waterweg

Onder leiding van een top dirigent timmert dit fantastische orkest aan een top niveau. De band onderscheidt zich doordat we heel veel swingstukken met zangers en zangeressen in het repertoire hebben.

Omdat JadW een stichting is zal de band direct aangestuurd worden door 3 muzikanten uit de band zelf met toegevoegde bestuursleden. JadW is een stichting is en deelname gaat middels een donatie formule (ipv maandelijkse) contributie. De stichting faciliteert alle zaken die er komen kijken bij zo’n big band en beschikt over een bibliotheek met 1000-den stukken, een professionele geluidsinstallatie (met in te huren geluidsman) voor optredens en het bestuur zal alle bijkomende zaken faciliteren en regelen. (website, social media contacten en netwerken)

Er is voor de Big Band een aparte administratie waarin bijvoorbeeld staat wat er actueel in kas is voor concerten of het inhuren van een geluidsman met de installatie. Mochten de bedragen in kas teveel oplopen dan wordt er door de bandleiding i.o.m. het bestuur bekeken wat er moet gebeuren. De 3 mans bandleiding is ook de kascommissie. De 3 mans bandleiding wordt nauw betrokken bij de plannen, ideeën en activiteiten en de uitgaves die daarvoor gedaan moeten worden

 

Meer info op hun website

Jazz aan de Waterweg

« Terug naar alle deelnemers