Stichting Urban Fit

Even voorstellen, mijn naam is Wout van Dooren en samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Vlaardingen. Ik ben gek op coachen, sporten en ondernemen, hieruit is 2CoachMe Academy ontstaan wat zich focust op de fysieke en mentale ontwikkeling van de mens. Vanuit 2CoachMe Academy is de behoefte ontstaan om samen met Marije Lissenberg een vitaal evenement te organiseren in Vlaardingen om zo Vlaardingers te inspireren vitaler in het leven te staan. 

Dit is begonnen met de Urban Haring Run en we willen in 2021 uitbreiden met een Urban Fit Festival. De Urban Haring Run is een bijzondere en sportieve run door de karakteristieke gebouwen van de Haringstad, waarbij er in de gebouwen een beleving of inspiratie te vinden is.
Een unieke en vitale mix van Vlaardingse kunst, cultuur, geschiedenis, sport, muziek en theater.

Door mij aan te sluiten bij de MKV geef ik aandacht aan een andere passie, praten met andere ondernemers over het ondernemerschap.

 

Meer info op hun website

Stichting Urban Fit

« Terug naar alle deelnemers