Vlaardings Energie Collectief

Het Vlaardings Energie Collectief (VEC) wil schone energie opwekken, met en voor Vlaardingers. U kunt lid worden en ons zo ondersteunen. Als lid beslist u mee welke projecten we oppakken. De mensen van het VEC zijn allemaal vrijwilligers.

U kunt ook investeren in onze projecten maar dat hoeft niet. Onze projecten zijn vooralsnog collectieve zonnedaken en windturbines. Over uw investering ontvangt u een rendement dat hoger zal zijn dan de rente bij de bank. Als er winst overblijft investeren we dat in natuurprojecten of andere duurzame projecten in Vlaardingen, of we keren het uit aan de leden.

U kunt als particulier meedoen, maar ook als bedrijf of instelling. Ieder lid heeft één stem.

We werken samen met twee andere coöperaties, Zon op Nederland en de Windvogel, die veel ervaring hebben met dit soort projecten van andere energie coöperaties.

Meer info op hun website

Vlaardings Energie Collectief

« Terug naar alle deelnemers