Voedselbank Vlaardingen

De voedselbank is afhankelijk van vrijwilligers.
De vrijwilligers zetten zich belangeloos in en verzetten heel veel werk. Zo zijn wij in staat wekelijks tussen 150 en 200 voedselpakketten in Vlaardingen te verspreiden via drie uitdeelpunten. Het voedselpakket is een aanvulling op uw eigen wekelijkse boodschappen en is niet bedoeld als vervanging hiervan.

Wij ontvangen de voedselpakketten uit Rotterdam en vullen de pakketten bij met artikelen die Vlaardingse winkeliers en andere organisaties aan ons leveren (zie sponsors).

Regelmatig zult u in uw pakket diepvriesproducten aantreffen. Mocht een dergelijk artikel bij ontvangst al aan het ontdooien zijn, vriest u het dan niet meer in, maar eet/bereid het binnen afzienbare tijd. Er wordt naar gestreefd zoveel mogelijk variatie in de wekelijkse voedselpakketten aan te brengen maar wij zijn afhankelijk van het aanbod van de leveranciers.

 

Meer info op hun website

Voedselbank Vlaardingen

« Terug naar alle deelnemers