Waterpoort Vlaardingen

De Vlaardingse Broekpolder heeft er met Waterpoort Vlaardingen een nieuwe recreatieve voorziening bij, een 90 meter lange passantensteiger als een warm welkom voor vaarrecreanten uit de regio. Niet heel verrassend, want Waterpoort Vlaardingen vormt met recht dé waterpoort tot Midden-Delfland. De gratis aanlegvoorziening is tussen zonsopgang en zonsondergang toegankelijk voor watersportliefhebbers en ligt op loopafstand van o.a. het Klauterwoud en het MTB-parcours in de Vlaardingse Broekpolder.

Bezoekerscentrum in ontwikkeling

De aanlegvoorziening vormt ook de thuisbasis voor het drijvend bezoekerscentrum, dat een plek krijgt in een historisch schip. Op het schip kun je niet alleen terecht om te zien wat er allemaal te beleven is in de omgeving, maar hier kan je ook terecht om een elektrische sloep, zeilbootje of kano te huren. En niet te vergeten, je kan zelf als schipper in de Boat & Breakfast blijven slapen.

Meer info op hun website

Waterpoort Vlaardingen

« Terug naar alle deelnemers