Alex Sleeboom fondsenwerving

Fondsenwerving Bureau Alex Sleeboom is een eenmanszaak. Mijn werkzaamheden bestaan uit het adviseren van non-profit organisaties en of ANBI’s op het gebied van fondsenwerving/subsidies. Organisaties huren mij in wanneer zij geen manuren of kennis hebben over het aanvragen van donaties bij fondsen of subsidies bij overheid. Daarnaast adviseer is verenigingsbesturen over hun bestuurlijk functioneren.

Ik denk dat ik voor veel organisaties binnen het MKV van nuttig kan zijn om hen te adviseren en te ondersteunen op het gebied van fondsenwerving/subsidies. Na veel ervaring te hebben opgedaan als beleidsmedewerker Cultuur en als secretaris van een vermogensfonds, waar het grootste gedeelte van mijn werkzaamheden bestonden uit het beoordelen van subsidie aanvragen en de daarbij behorende projectplannen/communicatieplannen en begrotingen/dekkingsplannen. Weet ik wat er nodig is om als organisatie in aanmerking te komen voor een donatie of subsidie. Ook heb ik kennis van de lokale/regionale en landelijk fondsen.

Meer info op hun website

Alex Sleeboom fondsenwerving

« Terug naar alle deelnemers