Andante, Vlaardingse fluisterboot

In de lente krijgt iedereen weer de kriebels om er op uit te trekken. Steden bieden volop recreatiemogelijkheden, maar een rustig en authentiek stuk natuur is in de randstad lastiger te vinden.
Gelukkig is er het “kleine groene hart”, een prachtig gebied waarvoor de natuurliefhebber uit de randstad niet ver hoeft te reizen. Dit groene gebied, de Vlietlanden, strekt zich grofweg uit van Den Haag tot Rotterdam en van Delft tot het gebied Nieuwe Waterweg-Noord met de steden Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

Om maximaal van deze mooie natuur dicht bij huis te kunnen genieten, organiseert de Stichting Rondvaarten Vlaardingen en Vlietlanden van april tot en met oktober ca. anderhalf uur durende rondvaarten in een deel van dit prachtige natuurgebied; de Vlietlanden. Afvaarten zijn er op zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag.

De rondvaarten met de elektrisch aangedreven fluisterboot “ANDANTE” maken een bezoek aan Midden-Delfland meer dan waard. Onze meevarende gids vertelt u over de unieke flora en fauna op het veen en legt uit hoe het fraaie polderlandschap is ontstaan.

 

Meer info op hun website

Andante, Vlaardingse fluisterboot

« Terug naar alle deelnemers