La Solvo

"La Solvo" betekent 'de oplossing' in de taal Esperanto. Dit is een taal die de hele wereld kan spreken (althans daar is het ooit voor ontwikkeld) en daarmee wil ik uitdrukken dat VoetreflexPlus voor iedereen is. Man, vrouw, kind, gezond of met gezondheidsuitdagingen. Ik zal mijn uiterste best doen om de oplossing voor uw gezondheid te vinden. Met VoetreflexPlus op Westerse en Chinese wijze.

Ik ben voetreflexPlus therapeut en behandel het zelfherstellend vermogen van de mens. Ons hele lichaam weerspiegelt zich in onze voeten. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten, wordt de doorstroming van bloed, lymfe en energie verbeterd, hierdoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd naar organen en weefsels en afvalstoffen sneller en beter afgevoerd. Het  zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en gestimuleerd. Daarnaast heeft voetreflexologie een sterk ontspannend en opbouwend effect op het lichaam.

VoetreflexPlus is een combinatie van westerse en chinese voetreflexologie. Voetmassage wordt al duizenden jaren toegepast in China. De chinese kennis op dit gebied is ongelooflijk groot. In het westen wordt voetreflexmassage sinds 150 jaar toegepast.  Er bestaan duidelijke verschillen tussen de chinese en westere technieken en filosofieën. Zo behandelt men in het Westen alleen de voeten en gaat men er vanuit dat de reflexzones op de voeten corresponderen met de verschillende delen in ons lichaam. Met de chinese techniek masseert men ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen  en knieën.  De Meridianen vormen gezamelijk in ons lichaam een energetisch systeem en voorzien het lichaam van energie. Juist de combinatie van beide technieken biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling. Een andere vorm van voetreflextherapie zijn de energetische massages. Hierbij wordt gemasseerd met hele zachte druk. De energetische massages werken sterk op de geest en zijn zeer rustgevend.

Claudia Willemse

 

 

 

 

Meer info op hun website

La Solvo

« Terug naar alle deelnemers