Grondbewerkings bedrijf Blijdorp B.V. biedt helpende hand aan Van Ruytenburch

De vrijwilligers van Stadslandbouw Van Ruytenburch zijn jaarlijks druk in de weer om het nieuwe tuinseizoen voor te bereiden. Op de akker groeien groenten, fruit en bloemen. Vanaf de start van de stadslandbouw in 2013 op het terrein bij de oude brandweerkazerne bood firma Blijdorp belangeloos een belangrijke helpende hand.

De akkers, eerst bij de brandweerkazerne en daarna bij het landgoed Hoogstad, moeten elk jaar omgeploegd worden om gewassen te kunnen planten  zaaien. Dat is voor de vrijwilligers een ondoenlijke klus. Meerdere malen werd er belangeloos door de firma Blijdorp geholpen. Zo werden aarde en houtsnippers voor de kindertuintjes bij de kas geleverd, stenen van de akker gehaald en het land omgeploegd.

Zo werd de grond ‘zaairijp’ gemaakt. Een prachtig voorbeeld van een ondernemer met hart voor de stad!

 

 

 Grondbewerkings bedrijf Blijdorp B.V. biedt helpende hand aan Van Ruytenburch

« Terug naar alle matches