Waterweg Wonen kookt voor bewoners van de Laurenburg, onderdeel van Zonnehuisgroep

Waterweg Wonen staat graag midden in de Vlaardingse samenleving. Elke maand kookt een aantal medewerkers van Waterweg Wonen voor de bewoners van de Laurenburg. In deze accommodatie wonen voornamelijk jongeren met niet aangeboren hersenletsel. Dit initiatief ontstond toen Waterweg Wonen, tijdens een van de vele activiteiten, met mensen van de Zonnehuisgroep ging wandelen. Een bewoner vertelde dat het eten wel goed was, maar dat hij graag af en toe wat exotischere gerechten zou willen eten, zoals een griekse salade, lasagne, roti, gado gado, hamburger met patat en andere lekkere gerechten. Zo ontstond de kookgroep van Waterweg Wonen. Elke maand koken zo’n 4 medewerkers een heerlijke maaltijd en voldoen aan veel verzoeknummers. Met kerst en oud en nieuw wordt er extra uitgepakt met een driegangendiner. Zo kan een geweldig initiatief met kleine moeite het verschil maken!

Waterweg Wonen kookt voor bewoners van de Laurenburg, onderdeel van Zonnehuisgroep

« Terug naar alle matches