Voscon B.V. plaatst Vogelscherm in de Broekpolder

VOSCON B.V. plaatst vogelscherm in de Broekpolder

Na een vraag om ondersteuning van de Federatie Broekpolder werd in het zuidelijke deel van De Ruigte in de Broekpolder een vogelkijkscherm geplaatst. Het scherm is een geschenk van het Vlaardingse constructie- en servicebedrijf Voscon B.V. en is gemaakt van cortenstaal. Op dit staal vormt zich geleidelijk een beschermende oxidatielaag (patin) in een bruinoranje kleur. De corrosie laag houdt verder aantasting door roest tegen en is daarmee niet onderhoudsgevoelig. Tegelijkertijd is nog enige grond verzet, zodat er meer kijkruimte is ontstaan. Dit werk werd pro deo door grondbewerkingsbedrijf Blijdorp B.V. uitgevoerd.

In het scherm zijn door de medewerkers van Voscon B.V. kijkgaten gezaagd. Met behulp van ervaren vogelaars en fotografen zijn de plekken bepaald waar deze moesten komen. Hiermee wordt zowel in de behoefte van kinderen als volwassenen voorzien.

Een mooi staaltje van maatschappelijk betrokken ondernemen door Voscon B.V. en grondbewerkingsbedrijf Blijdorp B.V.

 

Voscon B.V. plaatst Vogelscherm in de Broekpolder

« Terug naar alle matches