Voetjes van de Vloer levert ijzerkoekjes bij Brasserie de Kulk

Tijdens de beursvloer MATCH MVS op 23 mei maakten de stichting Voetjes van de Vloer en Brasserie de Kulk een afspraak. Voetjes van de Vloer levert ijzerkoekjes voor de verkoop aan de Brasserie en de Brasserie krijgt daarvoor ondersteuning bij de bedrijfshulpverlening (BHV). Wilma van Gerven en Philip Burlet verzilverden deze week het eerste deel van de MATCH. Voor de Brasserie weer iets nieuws bij de koffie en voor Voetjes van de Vloer inkomsten voor de financiering van hun disco activiteiten. Voor de tegenprestatie wordt een afspraak gemaakt. Wilma van Gerven: MATCH MVS is een goede zet geweest voor beide partijen. Mooie verbintenis, leuke toekomstplannen. Berichten over de uitvoering van de andere matches volgen.

 

Voetjes van de Vloer levert ijzerkoekjes bij Brasserie de Kulk Voetjes van de Vloer levert ijzerkoekjes bij Brasserie de Kulk

« Terug naar alle matches