Dankzij Match MVS drie beachsporten op Haring- & Bierfeest

Vlaardingen - Op vrijdag 29 juni wordt de match tussen Sportcentrum Polderpoort en Vlaardingen in Beweging (ViB) verzilverd. Hiermee maken beide organisaties mogelijk dat drie verschillende sportclubs hun sport kunnen promoten tijdens het Haring- & Bierfeest.

Eerder dit jaar ontstond er een geanimeerd gesprek tussen de organisatoren van de Haring- & Bierfeesten en Vlaardingen in Beweging. “Hoe leuk zou het zijn als we een Beachsport plaza kunnen creëren op het Grote Visserijplein. Dan kunnen we verenigingen uitnodigen hier hun sport te promoten….”. En zo geschiedde. De organisatie zorgde er voor dat met behulp van aannemersbedrijf Verkade een enorme lading zand op de kade gestort werd. ViB schakelde vervolgens volleybalvereniging Move4U, Voetbalvereniging VFC en Hand- & Korfbalvereniging Twist in. Samen zorgen ze voor een mooi en sportief programma.

Materiaal vervoer
Maar met alleen zand waren ze er nog niet. De sportclubs hadden uiteraard ook sportmaterialen nodig. De loodzware palen voor het volleybalnet en de korfbalpalen en de voetbaldoeltjes, ballen, pionnen en beachvlaggen moesten ook nog vervoerd worden. Daar kwam de Match tussen ViB en Sportcentrum Polderpoort goed van pas. De heren van beide organisaties spraken met elkaar af dat ViB zo af en toe de bedrijfsbus van het sportcentrum mag lenen.  Vrijdag 29 juni kwam dat heel goed uit.
In ruil daarvoor zal ViB in het najaar inspirerende artikelen aanleveren voor het Fit Vlaardingen magazine.

Dankzij Match MVS drie beachsporten op Haring- & Bierfeest

« Terug naar alle matches