Voscon B.V. maakt waterreservoir voor de Mobiele Buurtpost

Op de maatschappelijke beursvloer MATCH MVS in mei maakten de stichting Buren van Oost uit Schiedam en Voscon B.V. uit Vlaardingen een mooie afspraak. Voscon levert menskracht en materiaal voor de reparatie van een aantal zaken op  de Mobiele Buurtpost.

Mary Brokken van de Mobiele Buurtpost: ‘’Wij zijn heel blij met de ondersteuning van Martin van de Merwe van Voscon B.V. Twee weken geleden heeft Martin van de Merwe twee medewerkers geleverd om een waterreservoir aan te sluiten voor ons. Hier kwam laswerk bij kijken en een elektricien die zijn werkzaamheden bij ons heeft uitgevoerd.  Top medewerkers en een Top bedrijf!”

 

Voscon B.V. maakt waterreservoir voor de Mobiele Buurtpost Voscon B.V. maakt waterreservoir voor de Mobiele Buurtpost Voscon B.V. maakt waterreservoir voor de Mobiele Buurtpost

« Terug naar alle matches