B&W Arbeidsbemiddeling vindt vrijwilligers bij de bibliotheek Vlaardingen

Hans Bakker en Catelijne Wegman van B&W Arbeidsbemiddeling en Bibliotheek Vlaardingen maakten op de maatschappelijke beursvloer een deal. B&W Arbeidsbemiddeling was op zoek naar stage- en vrijwilligersfuncties voor haar klanten en de Bibliotheek zocht vrijwilligers voor diverse projecten. Het contact tussen B&W en Agnieszka van Maren die namens de bieb op zoek was naar taalvrijwilligers voor het project B (Beter leren spreken, lezen en schrijven) werd gelegd en leverde resultaat op. Monique Dekkers en Marcel Hokke volgden een traject en ontvingen afgelopen week hun certificaat waarmee ze aan de slag kunnen als taalvrijwilliger in de bibliotheek Vlaardingen.

 

B&W Arbeidsbemiddeling vindt vrijwilligers bij de bibliotheek Vlaardingen

« Terug naar alle matches