Internetsite voor de Vlaardingse boei met ondersteuning van Edesigded en Studio Meerwaarde

Op de eerste MatchMVS (maatschappelijke beursvloer voor Maassluis, Schiedam en Vlaardingen) heeft De Vlaardingse Boei kennisgemaakt met Eva de Vries van E-designed en Marijn Poel-van Rijswijk van Studio Meerwaarde. Dat leverde twee mooie matches op. Samen hebben we nu nu een schitterende nieuwe internetsite met klinkende teksten ontwikkeld, In De Vlaardingse Boei kunnen mensen die met kanker geconfronteerd zijn,  en hun naasten en nabestaanden, terecht voor een laagdrempelig niet-medisch aanbod, zoals een praatje met lotgenoten, informatie, advies (kenniscentrum), (psycho-)sociale ondersteuning en ondersteunende activiteiten.

Internetsite voor de Vlaardingse boei met ondersteuning van Edesigded en Studio Meerwaarde

« Terug naar alle matches