Mantelzorg Café dankzij maatschappelijke beursvloer

Op woensdag 23 mei heeft Minters Mantelzorg tijdens de eerste Maatschappelijke Beursvloer voor Maassluis, Vlaardingen en Schiedam (MVS) een succesvolle match kunnen sluiten met Theater Koningshof in Maassluis.

Naar aanleiding van signalen vanuit mantelzorgers in Maassluis was Karin Barg, mantelzorgconsulent Minters Mantelzorg, op zoek naar een geschikte locatie voor het starten van een Mantelzorg Café in de middaguren. Vrijdag 8 september is er in een vervolggesprek met Wim Staessens , de directeur van Theater Koningshof, een oplossing gevonden om dit Café in Maassluis ook in de middaguren te kunnen realiseren. Theater Koningshof heeft vanuit maatschappelijke betrokkenheid een gezellige ruimte aangeboden, waar op maandag 15 oktober 2018 en dinsdag 20 november 2018 mantelzorgers van harte welkom zijn bij het Mantelzorg Café tussen 14.00u en 16.00u in een sfeervolle ambiance.

Mantelzorg Café dankzij maatschappelijke beursvloer

« Terug naar alle matches