Edesigned maakt website voor lunchroom de Bonte Zebra

Eva de Vries van Edesigned bood Judith Meder van lunchroom de Bonte Zebra aan een website te maken in ruil voor korting bij zakelijke lunches. Deze match werd gemaakt op de maatschappelijke beursvloer MATCH MVS die door de MKV, de IKV en de servicepunten vrijwilligers van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam in 2018 werd georganiseerd.

Tot nu toe kreeg de Bonte Zebra vooral publiciteit via de Facebook pagina maar inmiddels is er een prachtige website met informatie en foto’s van de lunchroom. De Vlaardingse Judith Meder heeft altijd al gedroomd van haar eigen lunchroom. Nu ze haar droom heeft waargemaakt en haar lunchroom goed bezocht wordt is ze is blij met de nieuwe website.

In de Bonte Zebra wordt gebruik gemaakt van verse producten. Fair-trade en biologisch staan er hoog in het vaandel. Verder staan broodjes, tosti's, maaltijdsalades en een huisgemaakte soep op het menu. "Alles wordt samen gedaan in de keuken, van het bereiden van een broodje tot het kneden van het deeg voor de taart. Er is hiervoor gekozen omdat op deze manier onder de medewerkers de rust wordt bewaard, iets wat in een keuken/lunchroom erg belangrijk is."

Met Stroomopwaarts MVS wordt samengewerkt voor het aantrekken van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking die werken bij de Bonte Zebra. Ook komen er leerlingen van de Ericaschool stage lopen. "Er hangt hier een rustige, maar gezellige sfeer. Dit komt door de medewerkers, zij zijn altijd vrolijk maar het zijn vooral harde werkers!”

Lunchroom De Bonte Zebra bevindt zich op Fransenstraat 4b. Kijk ook op Facebook: De Bonte Zebra en ….. op de website www.debontezebra.nl

Edesigned maakt website voor lunchroom de Bonte Zebra

« Terug naar alle matches