MKV netwerkbijeenkomst 10 maart

Netwerkbijeenkomst  10 maart, ruilen maar!

Ik heb, ik heb wat jij niet hebt en ik wil graag..... ! Het was druk in de bibliotheek in de late middag van 10 maart. De netwerkbijeenkomst van de MKV met ruim 40 deelnemers die deskundigheid, ruimte, materialen en andere zaken met elkaar ruilden. Een mini MATCH mvs maar dan alleen voor Vlaardingen.

We zaten toen nog voor het begin van de Coronacrisis en daarom startte VIB met allerlei manieren van alternatief groeten. Elkaar groeten zonder fysiek contact.  Wouter van Heiningen, directeur bibliotheek de Plataan, vertelde met trots over de bibliotheek die naast het grote boekenaanbod zoveel meer te bieden heeft en steeds meer een ontmoetingsplaats wordt.
Marvin Visser, die de MKV voorzitter Roel van Tongeren veving, presenteerde het nieuwe logo, en Debbie Maat van KLIK Vlaardingen pitschte over een ruilbeurs die in het najaar plaatsvindt. Bij de foto's een kleine impressie van deze bijeenkomst.


 

MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart MKV netwerkbijeenkomst 10 maart

« Terug naar alle matches