Minibijeenkomsten MKV

Eerste mini bijeenkomst MKV in Kade 40

Omdat grotere bijeenkomsten nu niet mogelijk zijn deed de MKV het aanbod om met maximaal 6 deelnemers bij elkaar te komen om ervaringen, ideeën en activiteiten met elkaar te delen. 23 september bij Kade 40 was de eerste met Marleen Bos van Schrijfwerk, Jolanda Dekker casemanager oncologie, Miranda Hoogeveen van Schuldhulpmaatje en Windkracht, Susanne Mosmans van het MKV bestuur en Bronja Nijk van Bureau Nijk. Theo Werner was helaas verhinderd.

Hoe is het iedereen vergaan in de afgelopen tijd waarin Corona roet in het eten gooide maar ook weer nieuwe kansen bracht? Aan welke zaken moet de MKV aandacht besteden en hoe kan dat zonder grote bijeenkomsten en waar is iedereen mee bezig enz. enz. Met koffie en taart was 1,5 uur opeens te weinig!

Er werden gelijk 'zaken gedaan' en kaartjes uitgewisseld.

 

Minibijeenkomsten MKV

« Terug naar alle matches