Dwars door Vlaardingen op 30 september 2021

Op 30 september heeft Siem van de Marel een groot gezelschap ingewijd in het bouwproces van de nieuwe oude Stadskraan van Vlaardingen. Een monument voor de stad en leerplek voor leerlingen in het oude ambacht van houtbewerker. Een enthousiaste presentatie van de realisatie van een duurzame aanwinst voor de stad. Na een korte fiets- of wandeltocht is het gezelschap ontvangen in het theater van het oude Unilvergebouw door Bart van de Worp die de ontwikkelingsplannen van District U presenteerde. Dit nieuwe district biedt de Stad veel kansen, te beginnen met 320 tijdelijke starterswoningen die medio 2022 op de woningmarkt beschikbaar komen. District U een gebied om in de gaten te houden. Vlaardingen in Beweging bood, tot slot het gezelschap een netwerkborrel aan in de kantine van het oude Unilever kantoor. Het was weer een nuttig en gezellig samenzijn!

Dwars door Vlaardingen op 30 september 2021

« Terug naar alle matches