Hoe kan ik meedoen?

U kunt zich als deelnemer aanmelden via info@mkvlaardingen.nl

Als deelnemer van de MKV wordt u via de sociale media, deze website en onze nieuwsbrief actief geïnformeerd over zaken die van belang zijn voor het maatschappelijke middenveld van Vlaardingen.

U wordt 5 keer per jaar uitgenodigd om kennis te maken met netwerkpartners, beleidsmakers en andere geïnteresseerden.

U ontvangt na iedere netwerkbijeenkomst een terugkoppeling in onze nieuwsbrief.

Hoe werkt de MKV?

De MKV organiseert 5 keer per jaar een netwerkbijeenkomst waarbij de deelnemers uitgenodigd worden om op actieve wijze informatie, vraag en aanbod uit te wisselen.

Moet ik voor mijn deelname betalen?

Kosten voor deelname aan de MKV bedragen €50 per jaar.Als betalende deelnemer kunt u aan alle bijeenkomsten in het jaar bij voorrang en gratis deelnemen.

Uw eerste deelname aan onze bijeenkomsten is gratis.
Als u geen deelnemer wilt zijn brengen wij voor uw volgende deelname achteraf de kostprijs van uw deelname aan de bijeenkomst in rekening.
Wil u betalende deelnemer zijn: stuur dan een mail aan info@mkvlaardingen.nl.

Matches, wat zijn dat?

Het doel van de MKV is om organisaties met elkaar te verbinden zodat zij hun doelstellingen beter kunnen realiseren. De concrete uitwerking van deze verbinding wordt match! genoemd.

De MKV volgt de voortgang van de matches en maakt ze zichtbaar op haar website. Hiermee wordt het resultaat van samenwerking in de stad zichtbaar gemaakt, gevierd en als voorbeeld voor de samenwerking van collega's instellingen gepubliceerd.

Wat kan ik halen of brengen?

Op de netwerkwerkbijeenkomsten van de MKV ontmoet u andere organisaties en ondernemingen en wordt uw netwerk vergroot. De kans op samnewerking met anderen wordt hierdoor groter. Uw kennis en ervaring is relevant voor anderen en vice versa.

Onze netwerkbijeenkomsten vinden plaats bij 5 gastorganisaties of instellingen per jaar. U kunt zich als gastheer aanmelden bij het bestuur van de MKV waarop in samenwerking met u het programma voor deze bijeenkomst wordt ingevuld. Heeft u zelf specifieke vragen of aanbod, dan kan dit worden gedeeld met de circa 50 deelnemers per bijeenkomst.
Op iedere bijeenkomst bieden wij maximaal drie andere deelnemers de kans om hun vraag of aanbod in een pitsch kenbaar te maken: "De  vloer op". Door uw deelname aan de MKV wordt de bekendheid en het bereik van uw organisatie groter..

Mag ik informatiemateriaal meenemen?

Tijdens onze netwerkbijeenkomsten kunt u informatiemateriaal neerleggen en delen met de deelnemers. Bent u gastheer van een MKV bijeenkomst dan heeft u als eerste de kans om iets over uw organisatie te vertellen.  En natuurlijk kunnen we tussen de bijeenkomsten in op de Facebook pagina vragen en aankondigingen worden gedeeld.

Hoe wordt ik door de MKV geïnformeerd?

Wij koppelen vijf keer per jaar via onze nieuwsbrief de uitkomsten van de bijeenkomsten aan u terug.
Via deze website www.mkvlaardingen.nl wordt u geinformeerd over het doel, de activiteiten en de via de MKV gemaakte matches.

Op Facebook zijn ruim 400 organisatie en personen lid van de openbare groep van de Maatschappelijke Kring Vlaardingen. In deze groep wordt dagelijks informatie gedeeld over ontwikkelingen of aanbod in de stad.

Zien wij u daar ook?

hoeveel deelnemers heeft de MKV

Er zijn circa 65 betalende deelnemers. U kunt met hen kennismaken op de pagina deelnemers van deze site. Bent u al deelnemer maar staat u er niet bij of klopt de informatie niet? Stuur dan een mail naar info@mkvlaardingen.nl.