JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin íeder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 55.000 basisschool- en vmboleerlingen de kans om te groeien.

Sinds 2017 zijn we actief in de Nieuwe Waterweg Noord. In 2019 bereiken we ruim 1000 Schiedamse en Vlaardingse leerlingen met onze projecten. De projecten die we hier op het moment draaien zijn de TaalTrip, Bliksemstage en Sollicitatietraining. Alle projecten zijn in kleine groepjes onder begeleiding van een leerkracht.

Meer info op hun website

JINC

« Terug naar alle deelnemers