Tineke Franssen coaching

Kleine stapjes op weg naar de gewenste verandering   

Iedereen kent wel situaties waarin het even wat minder gaat. In het persoonlijk functioneren thuis of op het werk, in de samenwerking met collega’s, een team of leidinggevende of in het houden van een goede balans tussen werk en privé activiteiten.
Soms merk je dat je vastloopt in je werk. Je mist inspiratie, ervaart te veel werkdruk of je bent op zoek naar zingeving in het werk dat je doet.

Herken je dat en wil je het anders?

Wil je geïnspireerd raken en onderzoeken welke stappen je kunt zetten in je leven, werk en loopbaan? Zoek je meer balans of zingeving?

Wandelcoaching, wandelsupervisie en teamcoaching in de natuur

Wandelend in de natuur ga ik graag met je op stap richting een (werk)situatie die je weer energie geeft.
In de natuur kom je los van je dagelijkse situatie, je voelt de wind, zon of regen op je huid. Je komt tot rust en tot jezelf en ervaart sneller ruimte, komt tot inzichten en raakt geïnspireerd waardoor je ook écht in beweging komt.

De natuur, het lopen en het in gesprek zijn vormen een krachtige vorm van coachen die er voor zorgt dat er creatieve bronnen worden aangeboord. Het is een ontspannen vorm van in gesprek zijn, je blik is gericht op het pad, de focus ligt bij jouw wensen en hoe je daar kunt komen.

 

Meer info op hun website

Tineke Franssen coaching

« Terug naar alle deelnemers